Sahada Fatura Kesme

Sahada Fatura Kesme

Saha satış yazılım programları, saha satış elemanlarının sahada fatura kesmesine olanak tanıyan yazılımlardır. Saha çalışanları için hazırlanan saha satış otomasyonu sayesinde Windows el terminali, Android, IOS sistemli cep telefonu ya da tablet aracılığı ile hızlı bir şekilde fatura kesme işlemi yapılabilmektedir. Gelişen teknoloji ile tasarlanan saha satış programları, online kullanabilme özelliği ile fatura kesme işleminin sahada iken bile anında firmanın gerekli birimlerinde de görülebilmesini sağlamaktadır. Sahada fatura kesme işlemine dair belge verebilmek için kâğıt fatura kullanılabildiği gibi müşteriye anında e-fatura da düzenlenebilmekte ve anlık olarak fatura gönderimi yapılabilmektedir.

Sahada Fatura Kesme Nasıl Yapılır?

Sahada çalışan firma ekibi için özel olarak geliştirilen saha satış programları, pek çok işlemin yapılabilmesini sağladığı gibi sahada fatura kesme olanağını da sunmaktadır. Sahada sipariş alma, satış ve tahsilat işlemleri yapan firma ekibi, satışını gerçekleştirip tahsilatını aldığı ürün için mobil cihaz ya da el terminalini kullanarak anında fatura kesebilmektedir. Kesilen fatura e-fatura olarak müşterinin hesabına anında gönderilmektedir. Firma yetkilileri, tüm bu tahsilat ve fatura kesme gibi işlemleri anlık olarak görüntüleyebilme ve yönetebilme imkânına da sahiptir. Kolay kullanım ekranı ile tek platformda birçok işlemin yapılabilmesini sağlayan saha satış yazılımı ile fatura kesmek oldukça pratik bir hâle gelmektedir.

Sahada Fatura Kesme İşleminin Avantajları

Sahada fatura kesme işlemi zaman ve maliyet tasarrufu sayesinde firmalar için çok kazançlı bir uygulamadır. Firmaları kâğıt yükünden kurtaran bu uygulamalar, sahada çalışan plasiyerler için de evrak yükünü ortadan kaldırır. Hatasız fatura kesme olanağı sunan saha satış programı ile sadece birkaç tık ile fatura kesilip müşteriye sunulmaktadır. Sahada fatura kesme ile yapılan işlemlere hız verilerek müşterinin memnuniyeti en yüksek seviyede tutulmaktadır. Çevre dostu bir teknoloji olan saha satış otomasyonu ile aynı zamanda kâğıt israfı önemli ölçüde engellenmektedir. Sahada fatura kesme imkânı sunan programlar sayesinde, firma yetkilileri tarafından plasiyerlerin anlık takibi yapılabilmekte ve iş denetimine hâkim bir çalışma yürütülebilmektedir. Sahada fatura kesme ile daha pratik ve hızlı bir çalışma yapıldığından, maksimum seviyede performans elde edilebilmektedir.