Konum Takibi Yapan Saha Satış Yazılımı

Sahada satış yapan tüm işletmeler için kaliteli ve kullanışlı bir saha satış programı kullanmak, o işletme için büyük bir önem taşır. Çünkü kullanılan bir saha satış programı sayesinde, hem müşteri memnuniyeti sağlanır hem de sahadaki tüm işlemler kontrol altına alınır. Esnek bir saha satış programına sahip olmak, satış ve sipariş süreçlerinin daha kontrollü ve daha pratik bir şekilde gerçekleşmesine olanak tanımaktadır.

Saha satış programı, kullanılan ERP çözümleri ile başarılı bir şekilde entegre olmalıdır. Bu entegre sayesinde, merkezdeki yetkililer ile sahadaki personelin eş zamanlı olarak çalışmasını sağlanır.  

Saha satış programı, iş performansının arttırılması ve sahadaki personelin kontrolü açısından gerek duyulan tüm özellikleri bünyesinde barındıran yazılımlardır. Sahada işlem yaparken en ufak bir aksilik bile işlerin ciddi oranda aksamasına sebep olabilir. Merkez ofis ile plasiyer arasındaki iletişim kopukluğu, plasiyerin sahada iken tam performans göstermemesi ve bu gibi problemlerin önüne geçmek için saha satış programı kullanmak oldukça etkili bir sonuçtur.

Sahada Konum Takibi

Bir plasiyerin konum takibinin yapılması, plasiyerin ziyaret ettiği carilerin adreslerini harita üzerinden anlık olarak işaretlemesini sağlar. Harita üzerinde yapılan bu işaretleme, plasiyerin hangi cariye gidip gitmediği ya da ziyaret ettiği cari ile geçirdiği süreyi de göstermektedir. Bu sayede merkezde bulunan yetkililer, saha satış elemanlarının sorumlu oldukları rut planlarına ne kadar sadık olup olmadığını etkili bir şekilde analiz edebilmektedir. Anında sipariş alabilme, çoklu firma desteği, ödeme ve tahsilat alma gibi birbirinden farklı özelliklerin var olması, yetkililerin tek bir ekrandan hem sahayı hem de merkez ofisi kontrol altında tutabilmelerine olanak tanır.

Her konuda olduğu gibi, konum takipli saha satış programı konusunda da Otoroute saha satış programını tercih edebilirsiniz. İşletmenize başarılı bir şekilde entegre olan bu program sayesinde, gözünüz işlerinizin üzerinde olurken, aklınız da sahadaki personellerinizde kalmaz. Böylelikle kısa sürede başarı grafiklerinizi artış pozisyonuna geçmesinin keyfini yaşamaya başlayabilirsiniz.

saha satış konum takibi